top of page
Logo ontwerpen

Grafisch Ontwerpen

Nomads Green maakt moderne, frisse en unieke ontwerpen die aan al jouw wensen voldoen. Wij helpen je graag bij het ontdekken van jouw huisstijl. ‘’Huisstijl’’ is een verzamelnaam voor bijvoorbeeld het ontwerp en vormgeving van een website , logo, flyer of visitekaartje. Dit kan zowel digitaal als in print. Consistent gebruik van jouw logo, kleuren, lettertypen en beeldmateriaal zorgt voor herkenbaarheid en een professionele en vertrouwde uitstraling van jouw onderneming.

Logo Ontwerp (v.a. €65,-)

Een logo is de kern van jouw merk en onderneming . Het is de belangrijkste visualisatie van jouw bedrijf binnen een markt. Een logo moet modern, herkenbaar, tijdloos en veelzijdig toepasbaar zijn. Bij Nomads Green ontwerpen wij strakke logo's die uitspringen, mensen activeert en een blijvende indruk achterlaat. Een van onze grafische vormgevers gaat met jou aan tafel om te ontdekken wat het beste bij jou past.

Untitled-2.png
MacBook Pro 16.png
Website UI Design (v.a. €1400,-)

Webdesign is onze core business. De basis van een goed webdesign is een goede grafische vormgeving. Bij Nomads Green zorgen we voor een uitstekende gebruikers ervaring (UX) door een optimale layout waardoor jouw klanten/gebruikers vanzelf door de website geleid worden. Dat alles uiteraard gepaard met een uniek, modern ontwerp dat er voor zorgt dat je je zich onderscheidt van concurrentie.

Visitekaartjes (v.a. €85,-)

Even je telefoonnummer of e-mailadres op de achterkant van een folder schrijven is niet erg professioneel. Ook een ouderwets ontwerp dat niet past bij de kwaliteit van jouw diensten of producten kan je misschien beter even achterwege laten. De conclusie? Het ontwerp van jouw visitekaartje kan wel wat aandacht gebruiken.  Wij ontwerpen deze in lijn met jouw huisstijl en wensen.

visitekaartjes ontwerpen.jpeg
Wij ontwerpen ook:

BROCHURES

FLYERS

BANNERS

FOLDERS

E-BOOKS

RAPPORTEN

ADVERTENTIES

THUMBNAILS

INFOGRAPHICS

ROLL-UP BANNERS

NIEUWSBRIEVEN

VERPAKKINGEN

BEDANKKAARTJES

MENU'S

ETIKETTEN

STICKERS

UITNODIGINGEN

EN MEER!

Volledige huisstijl laten ontwerpen.

Kan jouw bedrijf of organisatie een creatief en passend huisstijl ontwerp gebruiken? Wil jij je onderscheiden van de concurrentie en de juiste indruk achter laten bij (potentiële) klanten? Ga dan voor de Nomads Green Branding Guide. Een volledige huisstijl voor een investering van €499,-

bottom of page