top of page

Veelgestelde Vragen (FAQ)

 • Waarom zou ik Nomads Green kiezen?
  Alles onder één dak zonder de daarbij behorende risico’s. Snelle communicatie Binnen 2 weken online Moderne designs Effectieve marketing Tastbare resultaten Altijd bereikbaar op de Whatsapp
 • Hoeveel kost het om een website te laten maken?
  Goede vraag! Dit hangt volledig af van wat voor soort website jij wilt hebben voor jouw onderneming of service. Een standaard website met 4 pagina's start vanaf de €1899 Een website met een webshop of andere online systeem start vanaf de €2399 Websites voor verenigingen komen in aanmerking voor een speciaal tarief, hiervoor kun je contact opnemen! Je ontvangt binnen 8 uur een offerte op maat gemaakt voor jouw wensen.
 • Wordt mijn website zichtbaar op Google?
  Ja! Alle websites die ik ontwikkel worden kosteloos geregistreerd en geïndexeerd op Google. Dit betekent dat alle pagina's die jij graag op Google wilt tonen ook daadwerkelijk zichtbaar worden. Dit betekent dat er een Google Search account wordt gemaakt en je inzichten krijgt op jouw zoekwoorden, zichtbaarheid en verkeer naar jouw website.
 • Zit ik ergens aan vast voor een lange tijd?
  Nee. Na het afronden van de website en de laatste terugkoppelingen is de keuze aan jou of je alle onderhoud zelf op je neemt, of dit door mij laat doen. Dit gaat aan de hand van een laagdrempelig maandbedrag waarbij ik aanpassingen, probleemoplossingen en SEO beheer van de website. Dit pakket kun je altijd uitbreiden met de optie voor maandelijkse Google of Social Media advertenties, marketing consultancy en meer om jouw onderneming en sales te laten groeien.
 • Kan ik mijn domeinnaam behouden?
  Zeker weten! Na het afronden van de website zet ik kosteloos het gewenste domein over naar de nieuwe website. Ik neem contact op met de host of log in op het account waar jouw domein geregistreerd staat. Wil je wisselen van host? Geen probleem. Ik neem contact op met jouw huidige host voor een verhuiscode waarna wij samen een nieuwe (goedkopere) host kunnen selecteren en dit zelf beheren
 • Kun je ook een webshop maken?
  Ja, dat is mogelijk. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier! Binnen een paar uur ontvang je een offerte die past bij jouw wensen en budget.
 • Ik wil graag een website in meerdere talen, kan dat?
  Ja dat is mogelijk. In overleg kun je aangeven welke gewenste talen je wilt terugzien op jouw website. Het aantal pagina's van de website wordt op dat moment verdubbeld.
 • Ik heb al een bestaande website, kun jij die restylen of uitbreiden?
  Ja dat kan! In een vrijblijvend gesprek kijken wij samen wat de mogelijkheden zijn. En of het verstandig is om de huidige website te restylen of dat het handiger is om een nieuwe website te maken.
 • Ik wil meer bezoekers naar mijn website, kun jij daarbij helpen?
  Yes! Dit doe ik aan de hand van effectieve en responsive Google of Social Media advertenties. Hier zijn veel mogelijkheden ter beschikking. Vraag een vrijblijvend gesprek aan om deze opties door te nemen.
bottom of page