top of page
Zakelijke bijeenkomst

(Online) Marketing Advies

Doe ik het wel goed? Veel mensen die verantwoordelijk zijn voor marketing vragen zich dat af. Resultaten die tegenvallen of een te lage lead generatie. Zet je de marketingmiddelen en media optimaal in? Ken je jouw doelgroepen en weet je waar je jouw content moet positioneren? Waar leg jij je prioriteiten? Gebruik jij jouw budget optimaal? Reset jezelf van tijd tot tijd met een frisse marketing-sparringsessie. Nomads Green biedt laagdrempelig marketingadvies voor B2C en B2B bedrijven om je weer op weg te helpen met het realiseren van groei. Maak vandaag nog een afspraak.

Consultancy

Wat kun je verwachten?

  • Verrichten van een (online) marketing-audit

  • Maken van marketing dashboards met relevante KPI’s

  • Bepalen van missie, visie en organisatiewaarden

  • Bepalen van merkidentiteit & positionering

  • Opstellen van een strategie voor contentmarketing

  • Opstellen van klantprofielen en meedenken met waardeproposities

  • Opstellen van een marketingcommunicatieplan

  • Opzetten, inrichten en optimaliseren van online marketing campagnes (SEO / SEA / Social Media Ads/Lead Generatie)

Advertising Billboard PSD Mockup.jpg

Waarom Marketing Advies bij Nomads Green?

Wij kijken verder dan de standaard marketing structuren en theorieën. Van aan het design tot aan de copywriting en kleuren gebruiken wij Neuromarketing aspecten zodat alleen de meest relevante en efficiënte manier van productie en planning wordt toegepast. Specifieke teksten en kleuren die een vertrouwd gevoel afgeeft, of de consument activeert om actie te ondernemen. Dit komt voornamelijk aan bot bij de merkidentiteit, contentmarketing en de online marketing van de onderneming. Zo zorgen wij er voor dat jouw specifieke doelgroepen altijd worden aangezet tot een handeling dat past bij jouw bedrijfsdoelen.

Vraag een gratis eerste consult aan van 30 min.

Een vrijblijvende 1 op 1 sessie om jou en jouw onderneming beter te leren kennen, de huidige situatie te analyseren en te kijken welke richting wij op moeten gaan om jouw onderneming te laten groeien. Tijdens deze sessie bepalen wij alle funderingen van jouw bedrijf of service en welke pilaren er missen en/of verbeterd moeten worden. Aan de hand van dit consult kunnen wij samen inzien welke vervolgstappen er genomen moeten worden met mijn marketing expertises. Een vrijblijvend kopje koffie dus.

Hoe drink jij je koffie?

Bedankt voor het invullen. Ik neem binnen 24 uur contact met je op!

bottom of page