top of page
Mockup

Webdesign & Ontwikkeling

Een moderne en functionele website laten maken. Een erg belangrijk element van jouw bedrijf, het online visitekaartje. Of dit nou een webshop is, online blog of restaurant met reserveringssysteem. Natuurlijk wil je dat je website er goed en aantrekkelijk uitziet. Maar dat is niet alles waar het om draait, het is ook belangrijk dat de website duidelijk en toegankelijk is voor jouw doelgroep.  

 

Door in te spelen op de behoeftes van je doelgroep, diegene aan te spreken, te activeren, loop je voor op al jouw competitie. Weg met de ouderwetse Wordpress websites en saaie designs. Mijn websites sluiten naadloos aan op de behoeftes van je doelgroep gepaard met een uniek ontwerp. Het resultaat? Meer omzet, meer bezoekers, meer bekendheid en meer conversie.

Mockup

Wat voor soort website heb je nodig?

Hier een kleine selectie van wat er mogelijk is. Mocht je toch andere website nodig hebben kun je contact opnemen om samen even te overleggen.

Standaard Website

Een moderne website laten maken die past bij jouw bedrijf. Alle nodige informatie kan er in kwijt, gepaard met mooie content en een strak design.

Webshop / E-commerce

Verkoop fysieke of digitale producten online. Een functionele webshop op jouw website met meerdere betaalmogelijkheden. Groei jouw conversie!

Restaurant + Reserveringen

Een prachtige menukaart en online reserveringssysteem. Laat een website maken voor jouw restaurant of lunchroom en manage deze zelf!

Blog

Een mooie website met uitgebreide blog-functie. Deel jouw verhalen of lessen in een mooi overzicht van prachtige blogposts.

Hotel / Bed and Breakfast

Online boekingen en reserveringen voor jouw prachtige hotel of bed and breakfast. Een goed geïntegreerd systeem op jouw website.

Bestellen & Bezorgen

Eten en drinken laten bezorgen in de omgeving of landelijk. Laat mensen online eten bestellen en betalen bij jouw restaurant of andere horeca.

Portfolio's

Laat een porftolio website maken om al jouw prachtig werk te tonen. Fotografie, grafisch vormgeven of toch kunst. Alles is mogelijk.

CV Website

Een digitale CV website om jouw toekomstige werkgevers of klanten een mooi overzicht te tonen waar jij voor staat en wat jouw ervaring is.

Alleen een ontwerp nodig voor jouw website? Ga voor een User Interace (UI) design.

Ik ontwerp jouw website van a tot z met een prachtig en uniek design. Deze ontvang je digitaal in je mailbox of kun je fysiek aanvragen.

Bekijk hier
AdobeStock_236482761.jpeg

Hoe ga ik te werk?

1

Inventariseren

We starten met een kop koffie of thee, hierbij leer ik graag meer over jou en jouw bedrijf. Hierin bespreken we wat je met de website wilt. Wat zijn je persoonlijke of bedrijfs doelstellingen? Wat is je visie op kort een lange termijn? Waar hecht jij specifiek waarde aan? Wat voor soort ontwerp wil je graag terug zien en vind je mooi? et cetera. Op deze manier kunnen we efficiënt en effectief van start gaan met de samenwerking.

2

Ontwerpfase

Ik ga aan de slag met de verkregen informatie. Allereerst zet ik de User Experience neer (UX). Dit is een ontwerp van wireframes, de bouwtekeningen van een website. Denk aan een de positie van knoppen, doorlinken, posities op een pagina etc. Als alle wireframes gemaakt zijn, ga ik verder met de user interface, het visuele ontwerp.

 

Het ontwikkelen doe ik kleine delen.  Zo start ik altijd eerst met de homepage, daarna de diensten + over ons pagina, daarna projecten + artikelen pagina, et cetera. Dit is uiteraard afhankelijk van het project.

 

Ik ken geen limiet aan feedback momenten, dit wordt jouw website dus moet deze tot in de puntjes aan jouw wensen voldoen.

3

Bouwfase

Als het grafisch ontwerp goedgekeurd is gaat de bouw van start. Omdat ik jou zo veel mogelijk in dit proces willen betrekken ontvang je van mij een unieke link waarmee jij de website kunt bekijken zonder dat andere deze kunnen vinden.

4

Testfase

Na het bouwen van de website ga ik hem uitvoerig testen. Ik zorg ervoor dat alles perfect draait, de achterkant, de voorkant en natuurlijk de mobiele versie.

5

Introductie & Live

Als de website (bijna) klaar is voor oplevering krijg je van mij een introductie van de software. Hiermee kun je gelijk goed van start gaan, en de website onderhouden als je beslist dit zelf te gaan doen. Ook wordt alles klaargezet qua hosting, het omzetten van jouw domeinnaam en andere zaken.

Een paar klanten die jou voor zijn gegaan.

Je website is klaar, hoe nu verder?

Na de oplevering van de website begint het avontuur pas echt. Ik kan je hierbij ondersteunen. Dit doe ik door middel van (online) marketing, adverteren en SEO! Ook kan ik jou helpen met grafisch vormgeven, marketing materialen, fotografie en meer.

bottom of page